5
5,0 rating
5100%
40%
30%
20%
10%
5,0 rating
7 września 2022

Spędziliśmy cudowny weekend w pływającym domu. Płynęliśmy w 2 rodziny 3-osobowe i każdy z nas czuł się bardzo komfortowo. Kuchnia i łazienka z prysznicem wyposażone kompleksowo, wygodne łóżka. Kawa na tarasie o poranku smakuje rewelacyjnie. Właścicielka bardzo miła i pomocna. Mazury są CUDNE i na pewno wrócimy na kolejna przygodę. Dziękujemy

Ewelina
5,0 rating
23 sierpnia 2021

Wir wollten einfach mal raus, entspannen und Energie tanken. Schwimmen gehen dort wo wir wollen, weg vom Trubel. Unsere Anfahrt war fast 1400 Kilometer, ich kann nur sagen es hat sich gelohnt. Wir waren 2 Wochen mit dem Boot unterwegs. Wir konnten uns viel ansehen ohne dabei Stress zu haben. Alles wurde im Vorfeld gut erklärt und wir haben eine Probefahrt gemacht. es ist schön sich nach dem Schwimmen einen Tee machen zu können, der Familie zuschauen zu können wenn Sie Freude haben und trotzdem auf nichts verzichten zu müssen. Vielen Dank an euch beide. Wir konnten richtig viel Energie tanken und schöne Erinnerungen mit nach Hause nehmen. Viele Grüße aus Deutschland. Gerald und Tanja

Tanja B.
5,0 rating
23 sierpnia 2021

Einfach mal entspannen. Wir wollten unkompliziert einfach raus aus dem Alltag, ein bisschen Abenteuer, aber auch ein bisschen Luxus. Wir haben das Boot für 2 Wochen gemietet. Und das war genau richtig. Obwohl wir mit 5 Personen unterwegs waren, hatten wir nie das Gefühl uns zu nerven. Für jeden gab es ein Eckchen zum zurückziehen oder eben gemeinsam etwas zu tun. Es ist schön, nach dem Schwimmen sich einen Tee machen zu können, zuzusehen wie die anderen Familienmitglieder Spaß haben etc. Aktive Urlaube kosten einen häufig viel Energie. Hier haben wir viel zurück bekommen.
Die Vermieter sind absolut freundlich und zuverlässig. Sie kümmern sich um alles was notwendig ist oder gewünscht wird. Es gibt keine versteckten Kosten. Das Boot war sauber und in sehr gutem Zustand. Ich habe Polen jetzt noch ein Stückchen mehr ins Herz geschlossen. Vielen Dank an an euch und liebe Grüße aus Deutschland

Gerald und Tanja
5,0 rating
26 lutego 2021

Witam,
Wspaniałe spędzony weekend na Houseboat4u!
Nie spodziewałem się tak wielkiej przygody, piękne okolice, relax i wspaniałe chwilę ?
Właściciele bardzo sympatyczni i zrozumieli.
Jestem przekonany że powtórzymy z całą pewnością.
Serdecznie polecam wszystkim houseboat4u!

Martin
5,0 rating
24 lutego 2021

Kilka dnia spędzonych na houseboacie to miła odmiana dla żeglowania. Spojrzenie na przepiękne jeziora z innej perspektywy. Zimno, deszcz czy toaleta w lesie przestały już być problemem bo na lodzi jest jakby luksusowo. Cieplutko, własny prysznic z ciepła woda, toaleta i świetnie wyposażona kuchnia. Pływaliśmy w sierpniu w 4 osoby dorosłe i tak nam się spodobało, że w tym roku planujemy powtórkę.

Grażyna
5,0 rating
24 lutego 2021

Gdzie na wakacje w pandemii? No wlasnie…szukajac odpowiedniej alternatywy trafilam na oferte hausbouta. I szczerze to byl strzal w dziesiatke! Piekne widoki kontakt z natura i ten spokoj to cos co lubie. Do tego hausboat jest bardzo prosty w prowadzeniu. To byla naprawde niezapomniana przygoda i to w luksusowych warunkach! Czy mozna chciec czegos wiecej? 🙂 nie ukrywam ze taras gorny skradl moje serce ale za sterem tez sie sprawdzilam! Pozdrawiam wszystkich wilkow morskich ahoj!

Kamila
5,0 rating
22 września 2020

Wspaniale spędzony tydzień na houseboat! Chcemy więcej i więcej… Piękna, przestronna, czysta z pachnącą śnieżnobiałą pościelą łódka sprawia, że pobyt na niej to spełnienie marzenia o spokojnej, pełnej relaksu, klimatycznej wyprawie. Właściciele firmy to przesympatyczny, kompetentny duet, który pomoże i odpowie na każde pytanie. Planujemy już rejs na powitanie jesieni i wszystkim również polecamy!!:)

Joasia i Michał
5,0 rating
14 września 2020

Polecamy goraco firmę houseboat4U. Właściciele firmy bardzo pomocni i kompetentni w każdym calu. Do tego przemili ludzie 🙂 Pływaliśmy z 5-cio miesiecznym synkiem houseboat wrecz stworzony z mysla o rodzinach z dziećmi. Wozek nie maly mieścił się bez problemów !!! Nie musielismy skladac wózka nawet podczas wchodzenia do środka. Komfort w kazdym wymiarze. Super standard oraz Cos dla Rodziców czyli możliwość poplywania popoludniami na supie!!!
GORĄCO POLECAMY

Marta
5,0 rating
17 sierpnia 2020

Fabulous location, clean, well presented, stunning terrace, excellent facilities and beautiful views!
The houseboat was lovely and had everything we needed.
Very relaxing and great memories; We can’t wait to go back!
I would definitely recommend it!

Eliza
5,0 rating
17 sierpnia 2020

Wspaniała Przygoda dla całej rodziny! Spędziliśmy tydzień w houseboat z naszą dwuletnią córeczką. Był to najlepszy pomysł spędzenia wakacji na Mazurach! Bliskość natury i mobilność a jednocześnie komfort jaki daje luksusowy houseboat sprawia, że każdy spędzi tu niezapomniany czas. Nowa łódka, kompletnie wyposażona, dbałość o każdy szczegół i ogromna życzliwość oraz pomocnosc Właścicieli 🙂 Każda noc spędzona w innym miejscu, poranna kąpiel w jeziorze, ogniska i wieczorne SUPowanie. Tęsknimy bardzo

Marlena Kubiak
5,0 rating
17 sierpnia 2020

Byłam z rodziną pierwszy raz na Mazurach, cieszę się że skorzystałam z opcji houseboat4you. Pełen komfort blisko natury. Bardzo mili właściciele.

Wiktoria Basiak
5,0 rating
17 sierpnia 2020

To był rodzinny wypoczynek, którego potrzebowaliśmy. Wygodnie, domowo, ale na wodzie. Świetny sposób na ucieczkę od zgiełku i kontakt z naturą. Gorąco polecam

Anna Długosz
5,0 rating
17 sierpnia 2020

Mazurskie jeziora z perspektywy pływającego domku z trzema tarasami to niesamowite przeżycie. Houseboat rewelacyjny, kameralny, bardzo przytulny i wygodny. Bez problemu można było przycumować się nim przy brzegu jak i w porcie. Świeża, pachnąca pościel, ciepła woda, a nawet ogrzewanie! Wow!! prawdziwy luksus na wodzie. Nieprawdą okazało się, ze Mazury są tak zapchane, ze nie da się palca wcisnąć. Nie zauważyliśmy też żeby były szambem jak piszą na niektórych żałosnych portalach. Byliśmy w środku sezonu i jesteśmy zachwyceni. Przemili i bardzo kompetentni właściciele. Z pewnością wrócimy do tego domku.

Daniel
5,0 rating
29 lipca 2020

Houseboat to niezapomniana przygoda, przepełniona pozytywnymi emocjami! Doskonały pomysł na rodzinny urlop lub spędzenie czasu ze znajomymi. Dużą zaletą jest komfort, który towarzyszył nam podczas całej wyprawie po mazurskich jeziorach. ⚓️ Właścicielom bardzo dziękujemy za okazaną serdeczność i życzymy dalszych sukcesów! ?

Maciej